fbpx
RFID_Upgrade1
RFID_Upgrade1

Het verhaal achter RFID upgrade Kits voor magnetische keycard sloten

Upgrade magneetkaartsloten naar RFID

Het verhaal achter RFID upgrade Kits voor magnetische keycard sloten

Upgrade magneetkaartsloten naar RFID
RFID_Upgrade1

De Hotek RFID upgrade kits zijn al sinds 2006 een slimme en handige oplossing voor hotels die hun magnetische slotensystemen willen transformeren tot RFID sloten. De meest belangrijke reden om onze RFID upgrade kits te introduceren, was destijds de opkomst van de smartphones.

Hoewel smartphones tegenwoordig een geweldige oplossing zijn en ook dé uitkomst bieden voor het creëren van de ultieme gastenervaring, was dit in 2006 juist niet het geval. Want de toen nog nieuwe slimme mobieltjes, zorgden ervoor dat magnetische kaarten gedemagnetiseerd raakten. Het werd een groot probleem voor hotels met sloten die werkten met een magnetische keycard. Met als gevolg veel klachten bij de receptie, alle informatie op de kaarten werd namelijk gewist. Magneetkaarten werkten niet meer en dat leidde weer tot ontevreden gasten.

We kregen een aanvraag van een hotelketen die gebruik maakte van drie verschillende merken sloten, verspreid over hun 20 locaties. Deze hotelketen was op zoek naar één software platform voor alle merken waar zij gebruik van maakte. Als slotenmaker, is het geen probleem voor ons om speciale RFID electronics te ontwikkelen die geïntegreerd kunnen worden in sloten van Assa Abloy, Onity, DormaKaba, Saflok, TimeLox en elk ander merk.

Zie het als het vervangen van de batterij van uw auto met een nieuwe batterij van een ander merk. Echter, waren sommige merken hier niet zo blij mee en stuurden zij advocaten in plaats van dezelfde oplossing te bieden aan hun klanten. Pas na een aantal jaren zag zij in dat het belangrijk was om ook actie te ondernemen.

Nu, vijftien jaar na het ontwikkelen van de RFID upgrade kits, is het tijd om onze eigen RFID upgrade kits te herzien. Toen wij in 2006 voor het eerst deze kits introduceerden, hoefde men alleen de elektronica en de lezer te veranderen. Dit maakt de upgrade kit een zeer duurzame oplossing aangezien het niet nodig is om het complete slot te vervangen. Daarom is het ook een gemakkelijke oplossing gezien er niet hoeft te worden geboord of deuren hoeven te worden vervangen. En door het gebruik van RFID keycards is er geen slijtage aan de sloten en keycards. Al met al een zeer kosteneffectieve oplossing.

Vandaag de dag, kunt u nog steeds profiteren van dezelfde voordelen van onze upgrade kits maar tijden zijn ondertussen wel drastisch veranderd de afgelopen vijftien jaren. In deze digitale tijd waarin we ons bevinden, is het een kwestie van tijd voordat een digitale check-in en check-out de standaard wordt.

Daarom kondigen we een nieuwe mogelijke toevoeging aan voor de upgrade kits: een Mobile Key-upgrade. Als reactie op deze steeds veranderende wereld moeten we blijven innoveren. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om de kits te upgraden met een mobiele sleutel. En het mooie is: dit is zelfs mogelijk voor hotels die al een upgrade kit hebben geïnstalleerd. Zo kunt u uw oude slot uit 2006 ombouwen naar een mobiele sleutel met digitale check-in!

Voor andere upgrade-vergrendelingsmerken kunnen we een Mobile Key-oplossing bieden door onze cloud GuestKey-controller toe te voegen. Zo wordt uw slot een 100% toekomstbestendige mobiele sleutel. Maar zijn er alleen voordelen? Om eerlijk te zijn; Nee. Waarom? Allereerst bestaan sommige merken niet meer en is er geen after sales meer mogelijk. En over after sales gesproken, sommige slotenleveranciers leveren niet zo graag onderdelen van een slot dat in bijvoorbeeld 1999 is geïnstalleerd. Dus voordat u een RFID-upgradekit gebruikt, moet u ervoor zorgen dat er nog reserve onderdelen beschikbaar zijn voor het oude slot. Dan bent u volkomen veilig. Als u zeker wilt zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn er voor u, al sinds 1999!