fbpx
Guestkey-corona-whitepaper-innoveren-in-tijden-van-crisis-deel6-contactloos
Guestkey-corona-whitepaper-innoveren-in-tijden-van-crisis-deel6-contactloos

WHITEPAPER: CONTACTLOOS = KEY

Uit de reeks: Innoveren in tijden van crisis

Laaste update: donderdag 7 januari 2021, 10:39

Maak contact contactloos...

Contactloos inchecken bij een hotel; iets wat zeker mogelijk is maar waar veel hotels nog geen gebruik van maken. Wij zien dat steeds meer hotels zich gaan beseffen hoe belangrijk dit gaat worden. Vooral nu met de coronacrisis waardoor hygiëne een cruciale factor is geworden.

GuestKey is de sleutel tot jouw gasten en hotelkamers, verpakt in een connector en webapp. De connector integreer je gemakkelijk in je RFID-sloten en maakt via de cloud contact met de webapp. Via deze webapp kunnen de gasten hun hotelkamer openen maar dus ook digitaal inchecken. Op deze manier maak je het inchecken contactloos wat niet alleen erg handig is, maar juist in deze tijd ook zeer veilig.

Inchecken zonder zorgen!

 

Dat je gasten voortaan via een webapp inchecken en hun kamer binnenkomen, wil niet zeggen dat je het contact met hen totaal verliest. De webapp is namelijk geheel te personaliseren waardoor je het ook als extra vorm van communicatie kunt gebruiken. Deel interessante informatie, vraag om een review en creëer zelfs een upsell door het communiceren van promoties.

guestkey-whitepaper