fbpx
Guestkey-corona-whitepaper-innoveren-in-tijden-van-crisis-deel4-digitalisatie
Guestkey-corona-whitepaper-innoveren-in-tijden-van-crisis-deel4-digitalisatie

WHITEPAPER: DIGITALISATIE = KEY

Uit de reeks: Innoveren in tijden van crisis

Laaste update: maandag 12 oktober 2020, 14:36

Let’s get digital...

Veiligheid en hygiëne zijn meer dan ooit een topprioriteit bij het boeken van een hotelkamer. Digitalisatie is de toekomst, maar dit brengt ook wat veiligheidsgerelateerde zorgen met zich mee. Want hoe veilig zijn de moderne digitale ontwikkelingen eigenlijk?

Er zijn hotelsloten op de markt die gebruik maken van BLE (Bluetooth Low Energy) waardoor ze redelijk onveilig en makkelijk te hacken zijn. Dit is waarom wij de nieuwe generatie mobiele sleutels hebben ontwikkeld die gebruik maken van CLE (Cloud Low Energy) die unhackable zijn, probeer het maar!

We moeten onze prioriteiten veranderen

Deze nieuwe generatie mobiele sloten heet GuestKey. GuestKey bestaat uit een connector die je gemakkelijk in alle RFID-sloten kunt integreren en een webapp die samen verbonden zijn via de cloud. Dit stelt gasten in staat om de deur van hun hotelkamer te openen via de webapplicatie en geeft jou een extra contactpunt om met hen te communiceren. Daarnaast geeft de backend je ook een real-time overzicht van welke deuren open of gesloten zijn en op welk tijdstip gasten de kamer binnen zijn gekomen of zijn verlaten.

guestkey-whitepaper