fbpx
Ervaar next level mobile hospitality in Martin’s Relais hotel Brugge

Ervaar next level mobile hospitality in Martin’s Relais hotel Brugge

Your Mobile Key voor Hotels

Brugge

Ervaar next level hospitality in Martin's Relais hotel Brugge

Het eerste hotel in België dat next level hospitality aanbiedt

Ben je op zoek naar een hotel met het karakter van het Venetië van het noorden?  Martin’s Relais is het enige boetiek hotel in het historisch centrum van Brugge op slechts een korte loopafstand van de Grote Markt.

Martin’s Relais bestaat uit 5 historische residenties die je al het hedendaags comfort bieden die je jezelf maar kunt wensen in een 4-sterren hotel. Elegant gestucte plafonds, kristallen kroonluchters, heerlijke open haarden, houten trappen, parketvloeren en marmer. Vanaf het moment dat je Martin’s Relais binnenstapt staat de tijd even stil. Je bezoek aan Brugge begint hier in een knusse, romantische en rustige sfeer van deze heerlijke residenties omkadert door de kanalen die zo kenmerkend zijn voor het Venetië van het zuiden.

Ervaar next level mobile hospitality in Martin’s Relais hotel Brugge

Het hotel biedt vanaf nu next level mobile hospitality met een state-of-the-art web check-in flow, met fijne opties zoals ‘Choose Room’, ‘Signing of Terms of Stay’ en ‘Mobile Payment’ om je ervan te verzekeren dat je de best mogelijke klant ervaring krijgt. Dit zijn slechts een paar kenmerken van de mobiele diensten die je worden aangeboden door hotel Martin’s Relais.

De tech-stack die gebruikt wordt door Martin’s Relais is bepaald aan de hand van de bestaande technologische voorzieningen die reeds aanwezig waren in het hotel, gecombineerd met het AeroGuest platform. Hotek heeft samen met AeroGuest. Oracle, Siteminder en Apexx Global hier de meest geavanceerde ‘GuestTech’ in de markt toegepast.