fbpx
Hotek_Guestkey_GR8_Hotels_Maastricht

GR8 Hotels Maastricht-Aachen Airport

Your Mobile Key voor Hotels

Maastricht

Gr8 Hotels + Your Mobile Key Platinum

It's a GR8 match!

Op het moment wordt er hard gewerkt aan het nieuwste hotel op Maastricht-Aachen Airport. Vanaf 2021 verblijf je in het spiksplinternieuwe Gr8 Hotel nabij de A2 en op slechts 10 autominuten afstand van het stadscentrum Maastricht en Congres centrum MECC Maastricht. Met behulp van Your Mobile Key Platinum zorgen verhogen we de standaard van ‘good’ naar gr8! Gr8 Hotel Maastricht-Aachen Airport biedt comfortabele 3-sterren faciliteiten met ruime, warm ingerichte kamers voor een ‘great’ prijs.

“Met gr8 kiezen we bewust voor Your Mobile Key platinum omdat het matched met ons innovatieve hotel-DNA en het de behoeftes van onze gasten tegemoet komt.”

– Martien Heinrichs owner gr8 investments

Wat maakt Gr8 Maastricht zo speciaal? Onder andere vind je hier straks een food court, waar voor iedereen wat lekkers te halen valt. Uiteraard is hier ook La Place gevestigd, waar je ontbijt wordt geserveerd. Dat is het? Zeker niet! Bij Gr8 Hotel Maastricht-Aachen Airport kun je ook je geluk beproeven in het casino. Ben jij straks te vinden aan de roulette tafel, of ben je meer een black jack speler? Alles is mogelijk!

GR8 hotels