fbpx
Roxi_urban_residences_Brussels

Roxi Brussel

Your Mobile Key voor Hotels

Brussel

Roxi Urban Residence is een snel groeiend Urban Hospitality concept, een residentie met 99 short stay appartementen waar zowel studenten, ouders, gastprofessoren, bedrijven en toeristen terecht kunnen.

In de lobby en ontspanningsruimte ontstaat een heerlijke studentikoze en zakelijke mix van mensen in een hip en jeugdig interieur.

Men verwacht Value for money aldus Steven Verrept, Project and brand manager voor Roxi Residence. Een gast verwacht tegenwoordig om via hun Mobiele telefoon op ieder gewenst moment te kunnen communiceren. Wij hebben een groot receptieteam. Communicatie hebben wij nu ondervangen met de Your Mobile Key webapp van Hotek welke helemaal is aangepast aan onze behoefte met ons logo en in onze stijl.

  • Het stelt de gast in staat om de voordeur, hotelkamer en bijvoorbeeld de fitnessruimte te openen.
  • Alle extra services en diensten die het verblijf aangenamer maken en voor Up-sales zorgen, bieden wij aan via de Your Mobile Key webapp. Zoals attracties, het weer, wifi-code, menukaart van het restaurant en meer.
  • Dit heeft een direct effect op de workload van ons personeel, die nu hun tijd meer dan ooit kunnen inzetten voor de gast en andere belangrijke activiteiten.

Overige informatie
Locatie residentie: Roxi ligt niet ver uit het stadscentrum en vlakbij campussen, luchthaven en het ziekenhuis Saint-Luc.

Totaal aantal studio’s: 99 en een algemene ruimte voorzien van Hotek Classic met Your Mobile Key.

In het gebouw worden andere diensten aangeboden zoals een supermarkt, Mexican take-out en een restaurant. Er is een fitness, een laundry, een bibliotheek en regelmatig een speciaal event zoals after work business drinks of film nights. Binnenkort wordt er in Gent een 2e Roxi Residence geopend.

Roxi Residence is een onderdeel van Xior Student Housing welke actief is in NL, Portugal, Spanje en België.

Waarom koos u voor Your Mobile Key?
Ik heb in verleden voor Park Plaza Hotels, Radisson Hotel Group en B-aparthotels gewerkt en ervaring met verschillende toegangscontrole systemen. Na marktvergelijk hebben we voor de Your Mobile Key van Hotek gekozen. Dankzij de digitale communicatie met de gast is er meer interactie, mede omdat we het hebben geïntegreerd met onze PMS MEWS. Hotek levert en installeert het systeem volledig. Daarnaast is het niet alleen een betrouwbaar systeem, de prijs is erg goed.

De locatie van een succesvol hospitality bedrijf is net zo belangrijk als de kwaliteit. Maar communicatie middels mobiele telefoon is zeker een net zo belangrijk aspect, zeker anno 2020 waar de nieuwe generatie gasten bijna alles via de mobiele telefoon organiseren.

Tijdens de Corona tijd is Roxi Residence gewoon open. We werken zoveel mogelijk geautomatiseerd, en respecteren op deze manier de low-contact maatregelen. Zaken zoals voldoende alcohol gels, mondmaskers en een plexi-scherm aan de receptie verzekeren een veilige omgeving voor ons personeel en onze gasten.

Wat waren de reden dat jullie dit systeem hebben aangeschaft? En wat heeft u doen besluiten om voor Hotek te kiezen?
Functioneel, ziet er professioneel uit. Onze doelgroep verwacht dat men gebruikt kan maken van de mobiele telefoon. Er zijn veel technologieën die geen goede balans hebben. In Your Mobile Key vind ik de perfecte balans.

  • Gebruiksgemak voor de gast
  • De manier hoe het is geautomatiseerd en naadloos met de PMS werkt.
  • Upsales-mogelijkheden en het potentieel om het aantal handelingen van ons personeel te verlagen.

Is er een integratie met een derde systeem?
Ja, met MEWS.

Zijn er nog overige producten die u van Hotek / BeDutch gebruikt?
Ja, we hebben producten van BeDutch o.a. badkamer accessoires, haardrogers etc… Wat ik belangrijk vind is de grote voorraad. Door met Hotek / BeDutch samen te werken heb ik 1 contact voor onze security producten en de comfort producten. Tevens heb ik geen voorraad nodig gezien Hotek snel levert. Makkelijk one-point of Shopping.