fbpx
Uppelink hostel

Van 40 unieke sleutels naar 1 mobiele oplossing Uppelink Hostel

Your Mobile Key voor Hotels

Gent (België)

"Wij kozen voor de jarenlange ervaring van Hotek en hadden daardoor 100% vertrouwen in het systeem"

"De wereld verplaatst zich steeds meer online. Hoe het er over 5 jaar gaat uitzien weet niemand, maar de logica achter Your Mobile Key is zeker een van de realistische opties"

Hostel Uppelink is een hostel midden in het centrum van Gent en heeft een mix van dorms en privé kamers. Hierdoor kan dit hostel zich perfect richten op de goedkope overnachting voor individuen en groepen, van backpackers tot scholieren en alles wat daar tussen zit.

De reden dat Hostel Uppelink koos voor Your Mobile Key (sinds november 2021) is vrij simpel: fysieke sleutels raken verloren en worden vergeten. Het is lastig om iedere keer 40 sleutels aan te maken voor een grote groep. De mobile key van Your Mobile Key is hier perfect voor omdat de sleutel zelfs via e-mail kan worden gedeeld. Bijkomend voordeel is dat Your Mobile Key een Web App is waardoor er geen download vereist is. Dit is handig voor onze gasten die kort verblijven.

Met de Your Mobile Key Web App delen we eenvoudig informatie met onze gasten en bieden we gemakkelijk producten aan (zie het als een digitaal informatieblad). Het is zelfs mogelijk om links te maken naar de verschillende partijen zoals openbaar vervoer en tourist office zodat de gast hier gebruik van kan maken.

Wij hebben voor Hotek gekozen omdat ons huidige systeem niet werkte en ons in de steek liet. Het opstart-traject van Your Mobile Key liep als een trein. Iedereen die we hebben gesproken is vriendelijk en de afspraken waren vanaf het begin af aan duidelijk. Iedere vraag wordt correct en snel beantwoord en er iedere belofte is nagekomen. Dat alles onderbouwd met een voelbare kennis over de hotelsector.

Schermafbeelding 2021-11-19 om 14.16.08