fbpx

Our Your Mobile Key DNA in detail

See below

Vragen over Your Mobile Key? Hier kun je al veel antwoorden terugvinden!

DNA - Your Mobile Key in detail

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op!

Wat is Your Mobile Key ?

Your Mobile Key is een universele mobile key controller voor keycard sloten, gecombineerd met een progressieve webapplicatie (PWA). Dit cloud platform kan gebruikt worden door hotels, studentenhuisvesting, co-werkplekken en cruiseschepen. De mobile key controllers en webapplicatie zijn 100% on-line en het downloaden van een app is dus verleden tijd!

Wat maakt Your Mobile Key uniek ? 

De combinatie van een cloud mobile key en digitale communicatie voor de guest journey (in de Web App)  is uniek. De Your Mobile Key controllers kunnen gebruikt worden voor elk elektronisch slot en tovert je huidige offline systeem om tot een online toegangscontrolesysteem waarmee je toegang hebt tot alle deuren via de cloud, overal ter wereld.

Hoe is Your Mobile Key ontstaan ?

Your Mobile Key is door Dolf Mulder gecreëerd na het introduceren van andere mobiele sleutel opties zoals NFC in 2010 en Bluetooth in 2012. Omdat NFC en BLE onveilig en gemakkelijk te hacken zijn en je een app moet downloaden om een slot te openen, zijn we hiermee gestopt. In 2018 hebben we CLE (Cloud low Energy), de eerste echte cloud based mobiele sleutel geïntroduceerd. Vervolgens hebben we in 2020 de webapplicatie (PWA) op de markt gebracht en sindsdien is het downloaden van een app dus niet meer nodig.

Waar is Your Mobile Key gemaakt ?

Your Mobile Key is voor 100% ontwikkeld, geproduceerd en gehost in Nederland. We besteden onze software niet uit in goedkope landen als India of Moldavië. Onze Your Mobile Key controllers zijn ook geproduceerd in Nederland, net als de cloud hosting en back-end software conform ISO 9001:2015 protocollen.

Is Your Mobile Key veilig ?

Natuurlijk! We maken gebruik van 256 AES encryptie, de hoogste veiligheid standaard beschikbaar. Tevens maken we gebruik van private hosting voor ons cloud-platform waardoor wij ook niet afhankelijk zijn van andere applicaties zoals Windows Azure. Dit houdt in dat we altijd online zijn! En wij monitoren maar liefst 24 uur per dag hoe ons platform draait. Dat is pas veilig!

Kan Your Mobile Key ook gebruikt worden voor andere gebouwen dan hotels ?

Jazeker! Naast hotels, kan ons cloud platform ook gebruikt worden voor appartementen voor lang verblijf, co-werkplekken, bungalows, kantoren, studentenhuisvesting en zelfs ter zee voor cruiseschepen. Onze Your Mobile Key controller kan gebruikt worden voor elk elektronisch slot, toegangsdeuren en liften.

Waarom geen Bluetooth ?

Bluetooth heeft altijd app download nodig, je kunt geen directe wijzigingen aanbrengen en bijna alle andere sloten leveranciers hebben een derde partij nodig voor een app waarmee ze de deuren kunnen openen. Wij maken gebruik van de cloud waardoor we altijd online zijn. En het allerbelangrijkste; Bluetooth is niet veilig en zeer eenvoudig te hacken. Wij geloven dat Bluetooth niet meer van deze tijd is en prima gebruikt kan worden voor het streamen van bijv. audio in je auto. Voor optimale veiligheid heb je een intelligent toegangsplatform nodig.

Wat gebeurt er wanneer de batterij van mijn telefoon leeg is ?

Als je een millennial bent, zijn we er zeker van dat de batterij van jouw telefoon altijd opgeladen is. Maar maak je geen zorgen want je kunt altijd nog een keycard of QR-code gebruiken om je deur te openen. Deze kun je bij de receptie van het hotel of keycard kiosk verkrijgen. Een andere mogelijkheid is dat ons support team altijd in staat is om deuren te openen, na de juiste verificatie wie er voor deur staat uiteraard. Heb je geen internetverbinding, ook dan kun je gebruik maken van de keycard of de QR-code.

Wat gebeurt er wanneer er geen WiFi (meer) is in ons hotel of op kantoor ?

Je kunt altijd gebruik maken van een keycard maar met een 4G/5G internetverbinding op jouw smartphone kun je altijd verbinding maken met Your Mobile Key, Wij adviseren altijd om een mobiele router te installeren die is aangesloten op onze gateway om er zeker van te zijn dat het cloud platform nog steeds werkt. En als back-up kun je de keycard ook gebruiken.

Communiceert Your Mobile Key via Wifi ?

Nee. We hebben onze eigen draadloze netwerk (868 MhZ voor Europa, 915 voor USA) om te communiceren. Wij gebruiken onze zelfontwikkelde Gateways om te communiceren tussen de cloud en de Your Mobile Key controllers.

Waarom geen app download ?

Wij geloven dat het downloaden van een app en vervolgens overspoeld worden door e-mails om te registreren niet gast- en zeker ook niet gebruikersvriendelijk is, zeker voor een kort verblijf. Daarnaast hebben we ervaren dat het downloaden van een app als een drempel gezien wordt om een mobiele sleutel te gebruiken. Een app kan zeker handig zijn als je wat tools regelmatig gebruikt maar niet voor een kort verblijf. Als je al een app hebt voor je hotel, maak je geen zorgen. Met onze API kunnen we een connectie maken met jouw app-provider. Maar wij zijn ervan overtuigd dat PWA (progressieve webapplicatie) de toekomst is!

Kan Your Mobile Key geïntegreerd worden met andere software partners ? 

Jazeker! Als een 100% cloud based platform, hebben we al meerdere integraties met de meeste Cloud Based PMS systemen. Check onze partner community een transparant digitaal portaal. Naast een API- en OTA-integratie kan Your Mobile Key ook geïntegreerd worden met andere hardware zoals kiosken en andere incheck terminals.

Kan een gast een upgrade of extra service regelen via Your Mobile Key ?

Ja! Als je gebruik maakt van ons Gold of Platinum kan de gast of gebruiker extra services regelen op een zeer simpele manier. Als je naar onze pakketten kijkt kun je alle opties van de verschillende pakketten met elkaar vergelijken. Een taxi regelen of roomservice bestellen is zeer gemakkelijk. Daarnaast kunnen gasten ook gemakkelijk een review achterlaten over hun verblijf.

Kan ik de Your Mobile Key mobiele sleutel ook naar een andere gast of gebruiker sturen ?

Natuurlijk! Je kunt de mobiele sleutel gemakkelijk naar een andere gast of gebruiker sturen. Dit kan via e-mail, QR-code, WhatsApp en zelfs via een SMS waardoor je zeker weet dat een gast of gebruiker altijd zo snel mogelijk zijn mobiele sleutel ontvangt.

Kan de Your Mobile Key mobiele sleutel ook NIET doorgestuurd worden ?

Dat is ook mogelijk met onze Smart Link functie. Met deze speciale functie kun je ook voorkomen als verhuurder dat men mobiele sleutels kan doorsturen. Voor elke toepassing hebben wij een op maat oplossing voor Your Mobile Key

Kan een gast of gebruiker op afstand een deur openen ?

Je kunt kiezen of je de toegang van buiten het hotel of de accommodatie wilt beperken. Een gast of gebruiker moet op een bepaalde afstand zijn om deuren te openen. Een andere manier is om te activeren dat gebruikers wereldwijd deuren kunnen openen, het hangt allemaal af van het pand en hoe de toegangscontrole gebruikt moet worden. Je kunt dus zelf bepalen of je wel of niet voor externe toegang gaat.

Is het ook mogelijk om met GPS te werken om te voorkomen dat de deur vanaf elke afstand geopend kan worden ?

Uiteraard ! Met onze Geofencing functie kunnen wij ervoor kiezen om eerst de locatie te checken voordat de slider (deur openen) gebruikt kan worden. Zodra je binnen bereik bent dan is de slider actief. Daarnaast kunnen we GPS per deur/slider instellen. Optimale flexibiliteit dus !

Is Your Mobile Key een start-up ?

Your Mobile Key is een nieuw merk binnen de Hotek Hospitality Group die is opgericht in 1999 en al meer dan 20 jaar een stabiele financiële positie heeft. Je kunt hiervoor de Kamer van Koophandel raadplegen, nummer: 20090515. Wij zijn onafhankelijk en zullen dit altijd blijven en we hebben meer dan 2 miljoen Euro geïnvesteerd in het ontwikkelen en produceren van Your Mobile Key.

Hoe zit het met service & installatie ?

Hotek Hospitality Group biedt standaard 24-uursservice, wereldwijd met 2 jaar all-in garantie inbegrepen. Onze eigen Nederlandse techneuten, reizen de hele wereld rond om een perfecte installatie te verzekeren. Daarnaast profiteert Your Mobile Key van het serviceprogramma van de Hotek Hospitality Group.

Is Your Mobile Key gratis ?

We hebben goed nieuws voor je. Indien je investeert in de Your Mobile Key controllers voor je huidige sloten, investeer je al in minder operationele kosten en een hogere gast- of gebruikerstevredenheid!

Is Your Mobile Key covid proof ? 

Ja, zelfs in deze lastige tijden zien we een stijging in onze sales. Omdat je gebruik maakt van je eigen telefoon ben je ervan verzekerd dat je gemakkelijk zelf kunt inchecken, afstand kunt houden van andere mensen en geen ‘vieze’ keycard hoeft te gebruiken die vol kan zitten met bacteriën. Hygiëne gegarandeerd en het allerbelangrijkst is dat je klaar bent voor de toekomst met Your Mobile Key.

Kan ik een demo krijgen van Your Mobile Key ?

Natuurlijk! Voor hotels, bekijk: demo.guestkey.nl,
voor studentenhuisvesting: student.guestkey.nl
voor co-werkplekken: co-worker.guestkey.nl
en voor cruises: cruises.guestkey.nl
Hier kun je zelf ervaren hoe onze Web App werkt. En bij ons op kantoor maken we natuurlijk zelf ook gebruik van Your Mobile Key: hotek.guestkey.nl