fbpx
GuestKey_toepassingen-university GuestKey_toepassingen-university

Your Mobile Key Universities

The mobile key to locking rooms & lockers

Sleutelbeheer- en Lockermanagementsystemen zijn niet meer van deze tijd. Sleutels raken kwijt, werken niet meer, altijd gedoe. Daarom hebben wij Your Mobile Key ontwikkeld. De mobiele oplossing van jouw sleutelbeheer.

Your Mobile Key for hotels
GuestKey_toepassingen-university

Wat is
Your Mobile Key?

Open opportunities

Met Your Mobile Key kan je openbare ruimtes beheren en studenten en docenten op het juiste moment de sleutel via mobiele telefoon geven. Your Mobile Key is een volledig cloud hosted platform zodat men altijd in staat is om directe wijzigingen in de web-app aan te brengen, om nieuwe ruimte, afspraken of belangrijke berichten te uploaden, alles om de anderen te informeren. Dus wil een docent of student een ruimte reserveren, dan krijgt hij een linkje en met die link kan hij met zijn eigen telefoon de ruimte openen.

De voordelen van Your Mobile Key

100% Nederlands

Het eerste mobiele sleutelsysteem dat voor 100% in Nederland is ontwikkeld. Dus géén goedkope software ontwikkeling in lagelonenlanden waar nauwelijks rekening gehouden wordt met privacy en bescherming van je data.

100% Innovatief

De eerste echte mobiele sleutel zonder het gebruik van een ‘dedicated’ app en dus geen noodzaak meer om een app te installeren op je smartphone wat gezien wordt als de grootste drempel voor de gebruiker. Ben je de toekomst of ben je toekomstbestendig? Met Your Mobile Key ben je allebei! Your Mobile Key zet de trend.

Marktleider

In minder dan 6 maanden hebben we Your Mobile Key geïmplementeerd in meer dan 200 hotels wereldwijd. Hoe wij dat doen? Hotek heeft alles in huis om 24/7 systemen te installeren en service te verlenen met de goed getrainde medewerkers op onze technische support.

Gegarandeerd veilig

Onze servers zijn high-end: de hardware en software componenten hebben een 256AES Security Layer voor de communicatie tussen de sloten, gateways en de cloud software. Elk slot is uniek en heeft een eigen encryptie sleutel.

100% Flexibiliteit

Connected zijn = key! Hotek heeft wereldwijd al meer dan 90 actieve interfaces met Your Mobile Key. We kunnen deze mobiele sleutel toevoegen aan je bestaande systeem. In je PMS dashboard heb je vervolgens toegang tot alle data van alle mobiele ‘keys’.

Duurzaam

Met Your Mobile Key kunnen we het gebruik van plastic keycards met meer dan 90% verlagen. Sluit je dus aan bij ons ecologisch verantwoord programma. Daarmee verminderen we tevens de hoeveelheid papierafval omdat alle informatie digitaal wordt aangeboden.

Guestkey
Veel bedrijven gingen je al voor, bekijk de

actuele screenshots

Interface Breeze
Interface Loskade45
Interface Haverkist
Interface - Rating
Interface Zoutelande
Interface Villa de Duinen
Interface - Weer
Interface - Tips

Andere toepassingen

Diverse mogelijkheden
Guestkey_Toepassingen_Residential
Your Mobile Key voor

Residential

Ontdek Your Mobile Key
Guestkey_Toepassingen_Hotels
Your Mobile Key voor

Hotels

Ontdek Your Mobile Key
Guestkey_Toepassingen_Office
Your Mobile Key voor

Offices

Ontdek Your Mobile Key
Guestkey_Toepassingen_Student
Your Mobile Key voor

Students

Ontdek Your Mobile Key
Guestkey_Toepassingen_Cruise
Your Mobile Key voor

Cruises

Ontdek Your Mobile Key
Guestkey_Toepassingen_Coworker
Your Mobile Key voor

Coworkers

Ontdek Your Mobile Key
GuestKey_toepassingen-university
Your Mobile Key mockup hand

Overtuigd van Your Mobile Key?

Helemaal overtuigd van Your Mobile Key? Laat het ons weten of bekijk de diverse pakketten! Wij helpen je zo spoedig mogelijk op weg met de juiste oplossing.